POLITIKA ZASEBNOSTI

Spletno stran Gume-diskont.si upravlja podjetje Autopark 151 e.U. iz Avstrije. Ob obisku spletne strani gume-diskont.si se lahko zbirajo vaši osebni podatki, bodisi neposredno (kjer ste morali posredovati podatke) ali posredno, kar vključuje tudi uporaba piškotkov. Gume-diskont.si bo osebne podatke uporabila samo v skladu s cilji, določenimi v pravilniku o izjavi politike zasebnosti. Zavezani smo k varovanju zbranih osebnih podatkov. Ta izjava določa namene obdelave podatkov v zvezi s to spletno stranjo, namene uporabe piškotkov s strani Gume-diskont.si ter kako lahko uporabniki uveljavljajo svoje pravice v zvezi z varstvom osebnih podatkov.

NAMEN OBDELAVE PODATKOV
Gume-diskont.si zbira in obdeluje podatke o strankah in uporabnikih spletne strani za lažje opravljanje svoje dejavnosti, za zagotavljanje informacij in storitev, ki so lahko v interesu in za razvoj spletne statistike. Podatki, ki jih posredujete, bodo uporabljeni za stik z vami, če bo to potrebno, na primer da vas obvestimo o spletnih funkcijskih spremembah in ponudimo storitve, ki so lahko v pomoč (pod pogojem, da ste privolili, da v takšno obveščanje)

OBČUTLJIVI PODATKI
Gume-diskont.si ne zbira občutljivih osebnih podatkov (kot so podatki, ki kažejo politična mnenja, verska prepričanja, zdravstvene ali druge zadeve). Prosimo, upoštevajte, da se z uporabo Gume-diskont.si (ki ne zbira občutljivih osebnih podatkov) strinjate z našo uporabo takih podatkov, kot je opisano zgoraj.


PIŠKOTKI
Gume-diskont.si lahko zbira in analizira podatke o uporabi te spletne strani, vključno z imenom domene, številom zadetkov, obiskanimi stranmi, prejšnjo / poznejšo lokacijo in dolžino seje. Te informacije se včasih zbiramo s piškotki. Piškotek je majhna besedilna datoteka, na trdem disku našega spletnega strežnika. V nastavitvah iskalnika lahko izberete ali nam omogočate, da uporabimo piškotke. Piškotek izboljša hitrost in udobje na spletni strani. Nekatere podstrani morda ne bodo delovale, razen če uporabnik sprejeme piškotke. Osebni podatki niso shranjeni v naših piškotkih.

Glede na razpravo o uporabi analitičnih orodij, s polnim IP naslovom, želimo pojasniti, da ta spletna stran uporablja: Google Analytics (Več informacij: https://www.google.dk/intl/hu/analytics/) Google Adwords (Več informacij: adwords.google.hu)

SPLETNE STRANI TRETJIH OSEB
Prosimo, upoštevajte, da ta pravilnik o zasebnosti ne velja za strani tretjih oseb, povezanih s to spletno stranjo.

UVELJAVLJANJE PRAVIC TER KONTAKT Z GUME_DISKONT.SI
Če ne želite prejemati sporočil od Gume-diskont.si obvestite:

Autopark 151 e.U.
Eisengasse 20. 2604 Theresienfeld
ATU69491178
FN: 428425m

Registrsko sodišče: Gospodarsko sodišče Dunaj


Če imate kakršna koli vprašanja o tem pravilniku o zasebnosti, naše dejavnosti obdelave podatkov ali vaši uporabi te spletne strani, vas prosimo, da nas kontaktirate.

SPREMEMBE
Gume-diskont.si si pridržuje pravico do spremembe tega pravilnika o zasebnosti v celoti ali delno v vsakem trenutku. Prosimo, preverite, od časa do časa za morebitne spremembe.